Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η λευκή φράουλα με γεύση ανανά!

Το αγαπημένο και "πικάντικο" σε γεύση και άρωμα φρούτο, η φράουλα, όταν εμφανίζεται την άνοιξη στην αγορά μας υπενθυμίζει ότι καταφθάνει το καλοκαίρι.



Φέτος, οι φράουλες μπορούν να είναι πλέον και λευκές, σαν να χύνεται κρέμα επάνω τους... αφού δημιουργήθηκε μια νέα ποικιλία, η οποία κυκλοφόρησε στην αγορά σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.
Η νέα ποικιλία ονομάσθηκε pineberry, στο σχήμα είναι ίδια με τη φράουλα αλλά η γεύση και το άρωμά της θυμίζουν ανανά!Το νέο αυτό φρούτο αναπτύσσεται σε θερμοκήπια, στην αρχή είναι πράσινο όπως και οι κανονικές φράουλες, βαθμιαία όμως και όσο ωριμάζει γίνεται λευκό.
Όταν ο καρπός ωριμάσει, είναι γλυκός και ζουμερός και η σάρκα είναι σχεδόν κατάλευκη, διάσπαρτη όμως με κατακόκκινους σπόρους.Τα Pineberries είναι μικρότερα σε μέγεθος από τις φράουλες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν γαρνιτούρα σε γλυκά και τούρτες, δίνοντας σε αυτά μια ξεχωριστή όψη.
Μία επίσης νέα ποικιλία φρούτου είναι τα strasberry, που είναι διασταύρωση φράουλας και σμέουρων και έκανε εντύπωση στο αγοραστικό κοινό.

Οι αγοραστές των νέων φρούτων δείχνουν ενθουσιασμένοι γιατί μπορούν να προσθέσουν ένα νέο εύγευστο και παράξενα όμορφο φρούτο στη διατροφή τους αλλα και μια εξαιρετική διακόσμηση στα γλυκά τους.

Η καλλιέργεια της φράουλας ξεκίνησε το 18ο αιώνα και είναι μια διασταύρωση μεταξύ άγριων ποικιλιών από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική η οποία πέτυχε τον επιδιωκόμενο συνδυασμό της γλυκιάς γεύσης και του αρώματος του χυμώδους φρούτου. 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.