Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Στα σκαριά το πρώτο αντιρυτιδικό χάπι!

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο αντιρυτιδικό χάπι που υπόσχεται να μειώνει τις ρυτίδες όχι απ’ έξω, αλλά εκ των έσω, ενεργοποιώντας γονίδια που βελτιώνουν την υγεία του δέρματος. Το χάπι πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές την μέρα και περιέχει ένα μίγμα από φυτικές ουσίες, οι οποίες είναι αυτές που ενεργοποιούν τα κατάλληλα γονίδια. Οι πρώτες δοκιμές είναι ενθαρρυντικές και δείχνουν ότι υπάρχουν όντως αποτελέσματα.
Το προϊόν έχει δημιουργηθεί από ερευνητές των εργαστηρίων της πολυεθνικής εταιρίας Unilever στη Βρετανία, με επικεφαλής τον Τζον Κέισι.


Αν η αποτελεσματικότητά του χαπιού επιβεβαιωθεί, τότε θα πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο αντιρυτιδική θεραπεία που έχει αποτελέσματα ξεκινώντας αντίστροφα, δηλαδή από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (τη δερμίδα) και όχι από τα επιφανειακά (την επιδερμίδα).

Ανεξάρτητοι επιστήμονες εξέφρασαν πάντως επιφυλακτικότητα μέχρι να υπάρξει η σχετική δημοσίευση σε επιστημονικό δερματολογικό περιοδικό.

Η Unilever προτίθεται, σε πρώτη φάση, να κυκλοφορήσει τις αντιρυτιδικές κάψουλες τον Οκτώβριο, σε 44 σπα στη Βρετανία, την Ισπανία και τον Καναδά. Μελέτες για τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις των χαπιών δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά οι ερευνητές της εταιρίας θεωρούν ότι με τρεις δόσεις την μέρα επί τρεις μήνες είναι απίθανες οι όποιες παρενέργειες.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.