Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εικόνες από την Τζούλια στο Καμάρι της Σαντορίνης 6.12.2014

Βρισκόμαστε στις αρχές του Δεκέμβρη και οι βιτρίνες των καταστημάτων ντύθηκαν στα γιορτινά τους. 
Χριστουγεννιάτικο άρωμα πνέει στους κοινόχρηστους - Δημοτικούς χώρους της Σαντορίνης με τους ανάλογους φωτισμούς και τις χριστουγεννιάτικες διαμορφώσεις, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής μας, μέρα με την ημέραν πυκνώνουν τα σύννεφά τους, από ανάλογους στολισμούς και εικόνες, προετοιμάζοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της γεννήσεως του
Θεανθρώπου για την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους.
   Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην περιοχή του Καμαριού η Τζούλια διαμορφώνει
ανάλογες εικόνες στην περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης, που έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου 6.12.2014, με τον κατάλληλο φωτισμό της εποχής, την εξαιρετικά διαμορφωμένη φάτνη, αλλά και την παρουσία του γνωστού Άη Βασίλη, να σκορπίζει τη χαρά και το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους, που τόσο τον λαχταρούν αυτές τις μέρες!

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι πολύ όμορφη και αρεστή σ΄ όλους μας,  αλλάζοντας έστω και για λίγο την ανατροπή της δύσκολης περιόδου που διανύουμε αλλά και τη διάθεσή μας μέσα σ΄ όλο αυτό το κλίμα που μας περιβάλλει.
Ευχόμαστε οι χαρές αυτές να είναι περισσότερο πιο έντονες στη ζωή μας, από αυτές που βιώνουμε, το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων να στολίζει και να διαμορφώνει τις καρδιές των ανθρώπων.

Και  σύμφωνα με τον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο ο οποίος μας αναφέρει σε κάποιο σημείο επιγραμματικά:
Ο Άκτιστος κτίζεται, ο Αχώρητος χωρείται και ο Πλουτοδότης πτωχεύει με τη σάρκα μου, για να πλουτίσω εγώ με τη Θεότητά Του.

Έτσι λοιπόν αυτές τις μεγάλες στιγμές της Ορθοδοξίας, η Φάτνη του Χριστού ας είναι στις καρδιές μας, και ας μη λησμονούμε να παραθέτουμε τα πάντα στο Χριστό....!
Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα  στους αγαπημένους μας αναγνώστες αλλά και σ΄ όλο τον κόσμο.
Ο Ερχομός Του ας πλημμυρίζει τις ψυχές όλων μας με το Ουράνιο και Πανάγιο Φως της Αγάπης Του…. !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!!!!!
 Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες χριστουγεννιάτικες εικόνες από την Τζούλια στο Καμάρι Σαντορίνης, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Δείτε το βίντεο!


Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.