Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το μεγάλο λάθος πο κάνει κάποιος στα τηγανητά φαγητά. Λίγοι γνωρίζουν ότι......

Βάζεις το αγαπημένο σου φιλέτο στο τηγάνι και ξεκινάς το μαγείρεμα. Μετά από 3-4 λεπτά τα γυρίζεις από την άλλη πλευρά. Μετά τα ξαναγυρίζεις. 
Μετά τα ξαναγυρίζεις γιατί σου φαίνεται πως θέλουν λίγο ακόμα. Μετά τα ξαναγυρίζεις γιατί μια ακρούλα σε κάποια είναι ακόμα ροζ. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να δείτε με το μάτι ότι είναι το κομμάτι καλοψημένο.
Κοινώς, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε
στο μαγείρεμα είναι να γυρίζουμε το φαγητό πολλές φορές και αρκετά συχνά, χωρίς να του δίνουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να ψηθεί από τη μία πλευρά, το φαγητό κολλάει ή χάνετε το πανάρισμα.

Το να μάθουμε να αφήνουμε το φαγητό στην ησυχία του είναι ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα στη μαγειρική, καθώς είναι πολύ δελεαστικό να το γυρίζεις, να το τρυπάς και να το τουμπάρεις.


Το παναρισμένο κοτόπουλο ή η μπριζόλα σας, όμως, δεν θα μπορέσει να αναπτύξει μια ωραία κρούστα αν δεν τα αφήσετε να μαγειρευτούν ανενόχλητα μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που χρειάζεται.


Ένα σημάδι για να καταλάβετε πως είναι πολύ νωρίς για να τα γυρίσετε είναι αυτό: δεν θα μπορείτε να σύρετε τη σπάτουλα κάτω από την κρούστα και να την βγάλετε καθαρή.
Νewsbomb.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.