Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αφαιρέστε τις τοξίνες από το σώμα σας και χάστε Βάρος

Δοκιμάστε αυτή τη φυσική συνταγή και δείτε αποτελέσματα σε 72 ώρες!
Κατά την περίοδο των διακοπών το μόνο που δεν προσέχουμε είναι η διατροφή μας με αποτέλεσμα την εισαγωγή τοξινών στο σώμα μας από τις τροφές που καταναλώνουμε.
Για να αφαιρέσετε όλες αυτές τις τοξίνες από το σώμα σας, αλλά και να χάσετε βάρος κατά τη διαδικασία, αυτή η συνταγή είναι μια πολύ καλή λύση.
Τι θα χρειαστείτε
Μισό λεμόνι
Σέλινο, δύο κοτσάνια
Ένα φλιτζάνι χυμό ντομάτας
Μια καυτερή πιπεριά (τσίλι σε σκόνη είναι επίσης μια επιλογή)
Τριμμένο τζίντζερ δύο κουταλιές της σούπας
Παίρνουμε τζίντζερ, τσίλι και ντομάτα χυμό και τα ανακατεύουμε μαζί.
Σε ένα ψηλό ποτήρι, προσθέτουμε από πάνω το λεμόνι στο μείγμα καθώς επίσης και τα κοτσάνια σέλινου.
Μπορείτε καθώς πίνετε το μείγμα, να τρώτε το σέλινο.
Ανάμεσα στα γεύματα σας, μπορείτε να πίνετε περίπου τρία ποτήρια του χυμού αυτού.
Εάν έχετε προετοιμάσει πάρα πολύ, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο.

http://www.athensmagazine.gr
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.