Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δώρα σε μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές «ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

 Κούτες με δωράκια μικρούς μας ήρωες που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές (Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο) είναι έτοιμες για αποστολή με παραλήπτη την διαδικτυακή ομάδα "ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ"  
Έτσι λοιπόν στην προσπάθεια αυτή η τοπική εθελοντική ομάδα της Σαντορίνης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μαζευτούν αρκετά δώρα για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας (για την μαμά και το μπαμπά παιδιών που πάσχουν και νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές της χώρας μας) που τόσο ανάγκη έχουν….
Σύσσωμη η τοπική μας κοινωνία του νησιού, αλλά και από τον ευρύτερο χώρο των κατοίκων της Σαντορίνης ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ιδιαίτερο ζήλο στον τομέα αυτό. 
Για την προσπάθεια αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μηχανισμό στήριξης, αλλά και όλους όσους προσέφεραν τα
απαραίτητα, για να χαρίσουν λίγη χαρά στους γονείς και τα παιδιά που τόσο ανάγκη έχουν!!!

 Πιο συγκεκριμέναα στον τοίχο του facebook της Georgia Nikou καθώς και Antonis Chalaris αλλά και λοιπών ενεργών συμπολιτών μας και που αναρτήθηκε στις  20 Ιουνίου 2017 αναφέρει τα εξής:
Οι κούτες με τα υλικά κατασκευών και χειροτεχνίας που μας δώσατε με τόσο αγάπη για τους μικρούς ήρωες που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές (Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο) «ταξιδεύουν» ήδη για τον πρώτο προορισμό τους, δλδ την διαδικτυακή ομάδα "Ας μην μείνουμε στα λόγια!!!
Μέλη της θα παραδώσουν τα υλικά κατασκευών στους συλλόγους γονέων και στους υπεύθυνους των κλινικών που φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα στις επόμενες ημέρες και οι αίθουσες στις κλινικές θα γεμίσουν χρώματα….και πολλά πολλά ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ…
[αυτούς που ήρθατε κοντά μας για πρώτη φορά και αυτούς που κάθε φορά είστε δίπλα μας]
....που με εμπιστευτήκατε και στηρίξατε τη συγκεκριμένη Δράση μας, προσφέροντας με πολύ αγάπη αλλά κι οποιοδήποτε οικονομικό κόστος για τον κάθ' έναν τις δύσκολες αυτές ημέρες τα δωράκια σας….
 .....κ.Άννα, Αντωνία, Άννα με την μαμά Ευαγγελία, πιτσιρικά Αριόν, κ.Βασίλη-"Μπίλη", πιτσιρικά Γιάννη, Δώρα, Ειρήνη, Ελένη, Έλλη, Ευαγγελία, Εύη, Θεώνη, Ισαβέλλα, Κατερίνα, πιτσιρικά Λάμι, Μανώλη, Μαρία-"Λούλα" & Κωστή, Μαρία, Μαριτίνα, Μαρουλία, Μαρία, κ.Πετρούλα, γιαγιά Σοφία, Σμαράγδα, Σάρα, Σιμόνη, Χαρά, Χριστίνα….. <3 span="">
Επίσης πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Στο βιβλιοπωλείο «PROSPECT» (Καμάρι) που εκτύπωσε δωρεάν, ό,τι έγχρωμη εκτύπωση χρειάστηκα για την οργάνωση και διεκπεραίωση της συγκεκριμένης Δράσης !
Στο τμήμα ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του Α.Σ.ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ που κι αυτή τη φορά μας στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη !
Στον κ. Γιάννη που δημοσίευσε στο blog του τη Δράση μας !
Στον φίλο Μόντι που προθυμότατα κατέβηκε τόσα σκαλιά με τις κούτες επ’ ώμου και τις μετέφερε στην Μεταφορική !
Κυρίες, Κύριοι, Μικροί μου Φίλοι...... ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!
Θα τα ξαναπούμε στην επόμενη Δράση 

 

 

Κλικ εδώ. Δώρα στους γονείς των μικρών ηρώων που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές με παραλήπτη την διαδικτυακή ομάδα «Ας Μην Μείνουμε Στα Λόγια! 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Δε μένουμε στα λόγια, στηρίζουμε τις οικογένειες! Κάνε ένα παιδί, μια μαμά και ένα μπαμπά να γελάσει! Δώρα για όλους μικρούς και μεγάλους!


Κλικ πιο κάτω σε παλαιότερη θεματολογία!

Δώρα στους μικρούς μας φίλους! Κάνε Ένα Παιδί Να Γελάσει Δημιουργικά!!!


Πράξη Ανθρωπιάς στον Πάσχοντα Συνάθρωπό μας!!! Ας μη μείνουμε στα λόγια! Κάνε Ένα Παιδί Να Γελάσει...Δημιουργικά!!!


Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης και μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....Κάνε ένα παιδί να ξαναγελάσει...διαβάζοντας!!!!!


Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης με μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....κάνε ένα παιδί να γελάσει ....ζωγραφίζοντας!!!!!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.