Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Βρες τη δροσιά στο παγωτό γιαούρτι με μύρτιλα!

Η ζέστη φέτος το καλοκαίρι ξέρουμε πως είναι τόσο έντονη που σας ταλαιπωρεί! Γι’ αυτό στην EcoBlueberries.com έχουμε τον ιδανικό τρόπο για να δροσιστείτε υγιεινά. Αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να φτιάξετε παγωτό με μύρτιλα, είναι η κατάλληλη ώρα για γευστικούς πειρασμούς με τον πιο υγιεινό τρόπο για όσους θέλουν να γευτούν την γλυκιά γεύση χωρίς όμως τις περιττές θερμίδες. Η συνταγή είναι πολύ απλή και χρειάζεστε μόλις 30 λεπτά για να φτιάξετε το παγωτό και να προσφέρετε στην οικογένειά σας
μια δροσιστική λύση! 
Έχετε τα υλικά; Τα μόνο που χρειάζεστε είναι: 
280 γραμμάρια γιαούρτι 
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι 
30 γραμμάρια νερό 
3 συσκευασίες φρέσκο βιολογικό μύρτιλλο
Εκτέλεση συνταγής

Αν έχετε στο ψυγείο σας τα παραπάνω υλικά, ξεκινήστε την διαδικασία άμεσα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την μαγειρική σας ποδιά και να μπείτε στην κουζίνα! Ξεκινήστε βάζοντας το γιαούρτι σε ένα μπολ! Προσθέστε το νερό και δύο κουταλιές της σούπας μέλι! Ανακατέψτε για λίγη ώρα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στην συνέχεια ρίχνετε στο μίξερ τα μύρτιλα και λίγο μέλι και δημιουργείτε το δεύτερο μείγμα. Συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε μια ειδική φόρμα παγωτού με θήκες! Βάζετε πρώτα την στρώση του γιαουρτιού και στη συνέχεια την στρώση των μυρτίλων. Συνεχίζετε εναλλάξ να προσθέτετε τα μείγματα στις θήκες, μέχρι να τελειώσουν και να γεμίσουν οι θήκες…και είστε έτοιμοι!
Για το τέλος, βάζετε ένα ειδικό ξυλάκι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου 12 ώρες! Μπορείτε να ολοκληρώσετε την απόλαυση με λίγα φρέσκα μύρτιλα δίπλα από το υγιεινό σας παγωτό!
Καλή Όρεξη!
 https://www.ecoblueberries.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.